Steun
DE PROEF.
Door DE PROEF te steunen, help je ons om onze opmerkelijke infrastructuur te behouden voor toekomstige generaties en mensen over de hele wereld te verbinden met onze missie. Met jouw steun zullen we blijven werken aan transformatieve projecten die het leven van mensen ten goede veranderen.

Er zijn veel manieren om DE PROEF te ondersteunen, van vriend worden tot het regelmatig steunen van DE PROEF, tot het nalaten van een blijvend geschenk in je testament.
Belangrijke informatie:
  • Onderwijs liefdadigheidsinstelling en sociale onderneming
  • Help ons onze transformatieve projecten te ondersteunen
  • Opties voor regelmatige donaties
Doneer
Momenteel, DE PROEF ontvangt geen overheidsfinanciering en vertrouwt op donaties van particulieren zoals jij, die echt het verschil maken in wat we kunnen bereiken. Steun ons met een eenmalige donatie of door een regelmatige gift in te stellen door een DE PROEF supporter te worden.
Vrijwilligerswerk
Maak een verschil en word vrijwilliger bij DE PROEF. Help ons met educatieve programma's, evenementen, herstelprojecten en onderhoud tuinen. Leer nieuwe vaardigheden en ontmoet nieuwe mensen terwijl je iets teruggeeft aan jouw gemeenschap. Vul ons online sollicitatieformulier in en word een DE PROEF-vrijwilliger. Bedankt!
Bezoek een evenement.
Als u DE PROEF bezoekt tijdens een evenement, sluit u zich aan bij onze gemeenschap die zich inzet voor duurzaamheid en gemeenschapsopbouw. Bovendien ondersteunt u onze missie door ons te helpen fondsen te werven voor onze transformatieve projecten in Drenthe en Nederland.